Silkkilanka Hoidot

Silkkilankakohotus sopii kaikille, jotka haluavat lievää anti-agingia; heille, jotka haluavat torjua kevyesti ikääntymisen merkkeiä ja haluavat luonnollisen ulkonäön. Heille, jotka arvostavat raikkaampaa ja luonnollisesti nuorempaa, huoliteltua ulkonäköä.Täydellinen vaihtoehto luonnolliselle kohotukselle ilman neulaa ja skalpellia, ilman leikkausta ja ilman ei-toivottuja sivuvaikutuksia.

Silkkilankojen korkean bioyhteensopivuuden, beautylinesin® Active Liquid Serum -seerumin korkealaatuisen tuotannon ja raaka-aineiden valinnan sekä ihmiselle erittäin ihoystävällisen pH-arvon ansiosta hoito sopii lähes jokaiselle eikä käytännössä aiheuta komplikaatioita.

Mitä hyötyä hoidosta on? On mahdollista työskennellä erityisesti näkyvien ryppyjen parissa; nämä pehmentyvät jo ensimmäisen hoidon aikana. Jopa vaikeapääsyisiä ryppyjä (esim. silmänympärys) voidaan hoitaa. Kasvojen, kaulan ja dekolteen ihon kimmoisuus lisääntyy ja ihohuokoset puhdistuvat. Iho näyttää heti hoidon jälkeen kiinteämmältä ja raikkaammalta, ja kollageenitaso nousee kaikilla alueilla joilla ryppyjä voi esiintya. Hoito on täysin neulaton ja kivuton. Luonnollinen ilme säilyy!

Hoito tulisi suorittaa 3-4 kertaa 7-10 päivän välein ihon iästä ja kunnosta rippuen. Jokaisella hoitokerralla kohotusvaikutus muuttuu kestävämmäksi, ja hoito saavuttaa täyden vaikutuksensa.

x

Silkkilanka kohotushoito koko kasvoille

Silkkilankakohotus on täysin kivuton kosmeettinen menetelmä.

Se on täydellinen vaihtoehto kohotukseen ilman neuloja, veitsiä ja leikkausta. Ei sivuvaikutuksia. Se mahdollistaa ihon paranemista sisältäpäin. Ihosta tulee joustavampi ja kiinteämpi, rypyt vähenee sekä iho saa paljon kosteutta. Näkyvä kohotus iholle.

1h 30min / 220€


Silkkilanka kohotushoito/nosto kaulalle

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan ja max 12 lankaa.

1h / 150€


Kohdennettu silkkilanka kohotus kasvoille

Esim. otsa/ohimorypyt, sibeliusjuonteet, nasobiaalijuonteet, suupielen juonteet, huulijuonteet + 5ml kotihoito tuote.

45min / 108€