Vartalohoidot

-

Infrapunapuku - hoito

Palautus, painonhallinta ja kiputilat.

40min 60€
5 x sarja 270€


Slidestyler

Lymfapukuhieronta

30min 60€


Body-hoito

Lymfa, rasvan hajotus ja kudoksen kiinteytys.

1h 118€
1,5h 142€


Meridiaanihieronta

45min 65€


Detox body hoito

Sis. kuorinta, lymfapuku(slidit), imukuppihieronta ja infrapunapuku.

1,5h 175€


Infrapunapukuhoito

Hoito auttaa lihasjännityksissä ja kiputiloissa. Poistaa elimistöstä tehokkaasti kuona-aineita ,lääkeainejäämiä sekä raskasmetalleita. Helpottaa kehon omia entsyymejä toimimaan tehokkaammin ja tasotaa hormoonien toimintaa. Infrapuna tunkeutuu syvälle kudoksiin ja auttaa painonhallinnassa; 40min hoito kuluttaa 1200kcl. Hoito autaa sinua nukkumaan paremmin. Suositellaan sarjahoitona.

Kuorinta+infrapunapussi 1h 60€
Sarjat 3x 150€  5x 225€


Neurosonic hoito 

Suomalaisen psykoterapeutti Marco Kärkkäisen kehittämä teknologia perustuu autonomisen hermoston yliaktiiivisuuden lievitykseen. Neurosonic hoito on matalataajuista (20-100Hz) värähtelyä joka vaikuttaa hermostoon ja aineenvaihduntaan koko kehossa. Vähentää stressihormonien tuotantoa, jolloin nukkumisen liittyvät meganismit alkavat toimia luonnollisemmin. Aineenvaihdunta vilkastuu, poistaa myös kiputiloja. Palauttaa myös urheilusuorituksen jälkeen.

20min 30€


Energeettinen päänhieronta

Rentouttava, helpottaa stressiä, lievittää niska-hartia ja migreeni särkyjä. Parantaa unen laatua, vilkastuttaa aineenvaihduntaa. Verenkierto paranee ja aivojen hapensaanti lisääntyy. Alentaa kasvojen- ja silmien turvotusta.

30min 60€


Aromapressoterapia-hoito

Hoitoon sisältyy kuorinta ja kehonkäärintä. Aktivoi rasvanpolttoa, vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja parantaa ihon laatua.

95€